Vadelmasuklaa

Vadelma on mahtava tuote ja vähintään yhtä mahtava tuote on suklaa sen monissa eri muodoissa. Sitten jos puhutaan näistä kahdesta tuotteesta yhdessä, niin ollaan lähes täydellisen kombinaation äärellä. Kyseessä on toki makuasia, mutta harvassa on ne, jotka ei tykkää vadelman ja jonkin suklaan yhdistelmästä jossain muodossa.

Vadelmaa sekä eri suklaita voi yhdistellä lähes loputtomin eri tavoin saaden niistä aikaiseksi toinen toistaan parempia makuyhdistelmiä. Suklaiden valikoimasta löytyy lähes jokaiseen suuhun maistuva maku ja siihen sopivasti yhdistettynä vadelma tuo mahtavan pienen lisän.

Tuoreena

Vadelmaa voi lisäksi nauttia niin suoraan puskasta, hillona kuin vaikka pakasteenakin. Oletko koskaan käynyt kaupassa ostamassa lempisuklaatasi ja mennyt sen kanssa luontoon vadelmapensaan äärelle nauttimaan näitä molempia mahtavia aineita yhdessä. Mikäli et ole sitä vielä tehnyt niin kokeile ihmeessä tämä nyt kesällä. Siinä on mahtava tapa ottaa vähän omaa aikaa, rentoutua ja nauttia luonnosta sekä tästä mahtavasta makuyhdistelmästä.

Viileästi

Vadelman ja suklaan pystyy kesäisin yhdistämään myös viileästi. Osta omaa suosikki suklaajäätelöäsi, käy keräämässä kupillinen tuoreita vadelmia, sekoita tuotteet keskenään isoon kulhoon ja nauti rauhassa tästä upeasta makumatkasta.

Parivaljakko

Vadelma ja suklaa on siis niin mahtava parivaljakko, että ne ansaitsevat ehdottomasti oman yhteisen nettisivun. Kukaan tuskin lähtee tätä asiaa sen isommin kiistämään vaikka makuasiasta onkin kyse.

Tulevaisuus

Tulevaisuudessa sivuille tullaan lisäämään paljon erilaisia ideoita, ajatuksia ja reseptejä joissa pääraaka-aineina on vadelma sekä suklaa. Kannattaa siis pistää tämä sivu muistiin ja seurata sitä tiiviisti.